Me & My Freaking Workaholic Life.
Work, Crazy, Wierd
By: Azdan Hariz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 4-Jan-2008 14:04 Email | Share | | Bookmark
Back To School After 7-Yrs

 
 
 
View all 6 photos...
Aku dah berjaya balik ke Sekolah Teknik Persiaran Brash. Tempat everything start for me. To fellow friends, aku berharap sangat one day kita dapat berkumpul balik di tempat kita mula2 kenal. Tempat kita share everything, laugh, tears, happyness, sadness. Today, walaupun cuma aku, jaja & nurul jer yg ada, still its interesting, & happening. Well, not as interesting as if all of us are there together. Cikgu2 masih ada yg still ingat pada kita. Cikgu2 pun ramai lagi stay. Cuma makin berusia.
Cikgu Saedah masih ingat pada kita semua. Result SPM Elektrik & Elektronik kita adalah yang terbaik. 2.83 pointer. Dgn 9 org dpt 5C. Xde yg lg teruk dr tuh. Suspek giler. Old news aku rasa. Cikgu Saedah cool. Dia sihat. Cikgu Zainal, Puan Azian, & cikgu2 yg aku pun dh lupa nama, diaorg sumer sihat. Ceria jer. Cikgu Isa pun sihat. Walaupun sedikit kurus balik dr menunaikan haji, tapi tetap ceria. Takziah pd cikgu Isa yang ibunya meninggal dunia sewaktu beliau & isteri menunaikan haji. Sorry pada you all, terlupa nak ambil gmbr cikgu isa. next time k.
Sampai sini dlu aku story. Hope next time, lebih meriah.


Saturday, 16-Jun-2007 14:16 Email | Share | | Bookmark
High Power Car Show.

"Special" aku dengan Supra. Black & white. Kontra tuh.
14:16
Aku dengan blue supra. Fav color "special" aku nih.
14:17
Besarnya supra tue. Actually angle kamera jer.
14:18
View all 6 photos...
Aku ambil gambar ni di Berjaya Times Square dengan "special" aku. Ada pertunjukan Super GT Championship nyer kereta. Ada la GT Queen dok menari. Seksi sangat. Aku tak leh amik gmbr.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net